KLÄDSELTVÄTT

Har du råkat hälla ut läsk, kaffe eller något annat på dina säten och det har blivit stora fläckar som dessutom luktar hemskt har vi lösningen på dina problem. Kom in till oss så ser vi till att alla dessa fläckar och lukter försvinner.

Innan klädseltvätten påbörjas så dammsugs alla säten noggrant. Smutsig och fläckig klädsel rengörs med speciella medel och hetvattentvätt. Vattnet upphettas till ca. 85° för att bakterier och kvalster ska dödas. Vid denna behandling så behåller vi bilen över natten för torkning. Dålig lukt i bilen kan avlägsnas genom ett ozonaggregat alternativt att bilen foggas. Det innebär att vi gasar hela bilen med bakteriedödande medel. Utmärkt mot röklukt, mögel, smuts efter djur, matrester m.m.

Textil & Skinnimpregnering

Vi kan också erbjuda klädseltvätt av bilens säten, mot ett extra tillägg.

Lädersäten behöver underhållas precis som alla andra läderprodukter. Lädret rengörs med ett Leather Cleaner. När lädret är torrt skyddas din läderklädsel r. Medlet återställer skinnets naturliga egenskaper, förhindrar sprickor och impregnerar.

Genom en textilimpregnering kapslas fibrerna in så att smuts och eventuellt spill inte tränger ner i tyget utan lägger sig på ytan där det är lätt att torka bort. Impregneringen sitter kvar i textilierna tills den tvättas bort. Normal användning försämrar inte de smutsavvisande egenskaperna. Alla textilier kan behandlas. Bäst är att impregnera klädseln när den är ny. Har den hunnit bli smutsig bör man göra en klädseltvätt först för att få bästa hållbarhet.

Kontakta oss för att boka en tid