HUSBILAR & HUSVAGNAR

Vi erbjuder kompletta tvättanläggningar för lastbilstvätt. Från enklare avsköljning till kompletta tvätthallar. Unika högtryckssystem och avancerad styrteknik medger tvätt även av komplicerade fordon.
I en anläggning levererad av Royal detailing går det att skräddarsy lastbilstvätten helt efter era önskemål. Från styrning av portar till individuellt anpassade tvättprogram för varje unikt fordon med komplettering av manuell tvätt och tillhörande återvinnings- och reningssystem.

Tvättanläggningar för alla sorters lastbilar
En tvättanläggning från oss kan tvätta alla typer av lastbilar, från enkla skåpbilar till avancerade timmerlastbilar. Vårt övervakningssystem gör det även möjligt att använda så kallad oövervakad tvätt där externa tvättkunder kan nyttja tvätten och debiteras automatiskt.

Vi vågar påstå att vi har ett av marknadens allra bästa tvättsystemen på för tvätt av lastbilar.

LASTBILAR & BUSSAR

Vi erbjuder ett flertal lösningar för utvändig tvätt av bussar. Vi kan erbjuda tvättanläggningar med en till fem borstar.
Våra busstvättar kan monteras antingen golvgående eller takhängda för tvätt av stillastående fordon, med genomfartstvätt eller med semi-genomfartstvätt. Kempåläggning kan ske vid infart eller på maskinen. Tvätten kan vara försedd med eller utan högtryckssystem m.m. Vi kan med andra ord skräddarsy en lösning för just er busstvätt.

Busstvätt för tuffa påfrestningar
Samtliga maskiner kan erhållas i galvaniserat, galvaniserat och epoximålat eller rostfritt utförande. Dessutom är ingående komponenter noggrant utformade och utprovade för att möta de påfrestningar som uppstår i en skandinavisk tvätthall.

Självklart tvättar alla våra maskiner med centrumöverlappning, spegelprogram och medger dessutom mycket individuella lösningar för snabbprogram, sommar-/vintertvätt etc.

MOTORCYKLAR

Vi tvättar alla typer av motorcyklar.

Kontakta oss för att boka en tid