OM OSS

Vi har många års erfarenhet och drivs av passion för bilvårds produkter.

Royal detailing är ett bilvårdscenter där vi arbetar med att bevara och återskapa nybilskänslan. För oss är det viktigast att du som kund får bra råd, bra service och framför allt är nöjd med resultatet.

Vi arbetar mot såväl företag som privatpersoner och erbjuder allt från traditionell rekonditionering till moderna skyddsbehandlingar för din bil. Vi använder så långt som möjligt miljögodkända rengöringsmedel, skonsamma mot naturen och bilen.

Den långa och breda erfarenheten som redan finns på plats garanterar ett bra jobb. Alla våra tekniker här på Royal Detailing går en specialutbildning i konsten att rekonditionera bilar.

Vi är stolta över förmånen att få ta hand om våra kunders bilar och vårt koncept bygger på kvalité, service och hållbarhet. Vad du än behöver hjälp med inom bilvård kan du räkna med gott kundbemötande och professionalism från vår sida.

Besök oss gärna på Facebook och se vad vi gör. Ring gärna för mer information eller besök oss på plats!

Representation!

En tjänste- eller företagsbil representerar även ert företag. Välskötta företag bör ha välskötta bilar!

Andrahandsvärdet!

Vare sig bilen är företagets egen eller leasad så kan det löna sig att vårda bilen inför avyttring eller inbyte. Bucklor, repor eller annan vanvård får effekt på priset när bilen ska lämnas.

Enklare underhåll!

En vaxad eller lackskyddad bil är mycket enklare att rengöra och sköta. Behovet av att använda avfettningsmedel minskar, vilket är viktigt ur miljösynpunkt.

Som företagare exponeras era bilar dagligen på vägarna och då är det viktigt hur de ser ut. Med en välvårdad bil skapar ni ett noggrant och professionellt intryck. Att vårda era fordon är också en ekonomisk fråga då det gäller andrahandsvärdet vid försäljning. Vi på Royal detailing har många års erfarenhet av bilvård och kan hitta lösningen just för ditt företag. Våra tjänster sträcker sig brett, allt från biltvätt till större saneringar/rekonditioneringar samt lackskydd. Nedan följer några bra skäl till att ditt företag ska ha ett löpande underhåll av dina företagsbilar.