KLIMAT- & MILJÖPOLICY

Vi är ett team av seriösa, kompetenta medmänniskor som vi vill gärna leda förändringen inom bilvårds branschen. Vi bryr oss inte bara om bilar utan även om våra kunder och varandra. Och vi vet att vår framgång bygger på vår förmåga att utvecklas tillsammans i team. Våra anställda är av de skickligaste och utmärker sig för god kundservice utöver det vanliga. Det här lyckas vi med tack vare våra utåtriktade och positiva medarbetare eller medansvariga som vi föredrar att säga.

MILJÖKRAV & MILJÖKÄNSLIGHET

Våra produkter är giftfria, icke-förorenande, lösningsmedelsfria, icke frätande, icke brännbara,slipfria, fosfatfria, blekmedel fria, och fria från ammoniak. Produkterna som vi använder har godkänts och blivet certifierad av många stora internationella miljöorganisationer.

SÄKERHET & TRYGGHET

Vi på ROYAL DETAILING strävar alltid efter att våra lokaler ska vara så säkra som möjligt för att du som kund eller partner till oss ska vara trygg när du lämnar din bil hos oss. Våra lokaler är larmade ,kameraövervakade och upprätthåller en god brandsäkerhet.

energi/vatten och arbetsmaterial

Vår verksamhet ska belasta miljön så lite som möjligt. Vi strävar alltid efter att inte förbruka mer energi/ vatten och arbetsmaterial än nödvändigt samt att anlita leverantörer som tar sitt miljöansvar.

PRO MILJÖSANERING

vi gör Pro miljösanering med högkvalitativt material och med hög standard. för pris Kontakta oss.

Vi hjälper dig med allt du behöver för din bil

Inget företag kan verka långsiktigt utan att ta hänsyn till miljön. Därför är de flesta bilvårdsföretag kortlivade. Vi strävar alltid efter att vid val av likvärdiga produkter för vår kundservice och tekniska support, alltid välja det mest miljövänliga alternativet utan att ge avkall på effektiviteten.